PROJELER OFİSİ GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ - Hakkımızda

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Bilimsel AraÅŸtırma Projeleri KoordinatörlüÄŸü 2547 sayılı YükseköÄŸretim Kanunu’nun 4684 sayılı Kanunla deÄŸiÅŸik 58.maddesi ve 10.04.2002 tarih ve 24722 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “YükseköÄŸretim Kurumları Bilimsel AraÅŸtırma Projeleri Hakkında Yönetmelik” uyarınca Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi RektörlüÄŸü bünyesinde 20/03/2020 tarih ve 2020/03-02 sayılı Üniversite Senato kararı ile kurulmuÅŸtur.

Bilimsel AraÅŸtırma Projeleri KoordinatörlüÄŸünde, öÄŸretim üyeleri ya da doktora eÄŸitimini tamamlamış araÅŸtırmacılar tarafından yürütülecek araÅŸtırma projeleri ile yüksek lisans, doktora için hazırlanan tez projeleri ve diÄŸer proje tekliflerinin deÄŸerlendirilmesi, TÜBÄ°TAK, AB gibi Ulusal ve Uluslararası kurum ve kuruluÅŸların desteklediÄŸi projelere iliÅŸkin hizmetlerin yürütülmesi için gerekli iÅŸlemler gerçekleÅŸtirilmektedir. Bilimsel AraÅŸtırma Projeleri  KoordinatörlüÄŸü; yenilikçi, ÅŸeffaf, iÅŸinde uzman, temin edilen kaynakları en iyi ÅŸekilde kullanarak vereceÄŸi hizmet ile örnek bir birim olmak, performansını giderek arttırmak ve geliÅŸtirmek amacıyla çalışmaktadır.