2024 Teknofest Başvuruları Başladı !!!

2024 Teknofest Başvuruları Başladı !!!

2024 Teknofest Başvuruları Başladı !!!

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular başladı. 46 ana kategori ve 117 alt kategoride düzenlenecek olan TEKNOFEST'de 50 milyon TL'nin üzerinde malzeme desteği ve 25 milyon TL ödül desteği sağlanacaktır. 2018 den bu yana 2 milyon üzerinde başvuru yapılan TEKNOFEST'te, ilkokul seviyesinden ortaokul, lise, üniversite, lisansüstü ve mezun seviyesine kadar nitelikli binlerce gencimiz başvuru yapabilecektir.
Son Başvuru tarihi 20 Şubat olduğu yarışmada, 2024’te Roket, Model Uydu, Sağlıkta Yapay Zekâ, Biyoteknoloji İnovasyon, Sanayide Dijital Teknolojiler, Uçan Araba Simülasyon, Eğitim Teknolojileri, Robotaksi Binek Otonom Araç, Tarım Teknolojileri, Savaşan İHA, Çip Tasarım Yarışması gibi gençlerin ilgiyle takip ettiği yarışmalara ilaveten 2023'den farklı olarak Kablosuz Haberleşme, Blok Zincir, Hava Savunma Sistem Teknolojileri, Finansal Teknolojiler, İnsansız Deniz Aracı, Akıllı Wi-Fi Kapsama ve TEKNOFEST Robolig Yarışmaları ise ilk defa başvuruya açılacaktır.
Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ana yürütücülüğünde, Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu, medya kuruluşları ve üniversitelerin destekleriyle düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 2024’te Adana’da gerçekleşecektir.
Başvuru Tarihi: 16.12.2023-20 Şubat 2023'a kadar başvurular yapılabilecektir.
Detaylı bilgi için  tıklayınız.
Başvuru yapmak için tıklayınız.