Bilimsel Araştırma Projeleri Hazırlama ve Uygulama Eğitimi için Geri Sayım Başladı !!!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Ofisi tarafından düzenlenecek olan Bilimsel Araştırma Projeleri Hazırlama ve Uygulama Eğitimi 16 - 17 Aralık tarihleri arasında Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversite Kampüsunda gercekleştirilecektir. Bilimsel Projelerin hazırlama aşmasından, uygulanmasına kadar olan süreçler hakkında bilgi verilecek olan etkinliğin Koordinatörü ise Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tolga KARAKÖY gerçekleştirecektir.
Bu eğitimde eğitmenler ise şu aşağıdaki şekildedir;
  • Prof. Dr. Mustafa BÖYÃœKATA - Yozgat Bozok Ãœniversitesi
  • Prof. Dr. Sefa TARHAN - Tokat GaziosmanpaÅŸa Ãœniversitesi
  • Prof. Dr. Emre BİÇER - Sivas Bilim ve Teknoloji Ãœniversitesi
  • Prof. Dr. Faheem Shahzad BALOCH - Sivas Bilim ve Teknoloji Ãœniversitesi
  • Doç. Dr. Nazım BABACAN - Sivas Bilim ve Teknoloji Ãœniversitesi
Bilimsel Araştırma Projeleri Hazırlama ve Uygulama Etkinliğine Akademisyenlerimizin ve Öğrencilerimizin tamamı davetlidir.