Genel Proje Bilgilendirme Toplantısı(TÜBİTAK) Gerçekleştirildi.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi  Projeler Ofisi  tarafından Genel Proje Bilgilendirme Toplantısı(TÜBİTAK) 15.03.2024 tarihinde Saat:14:00 gerçekleştirildi. Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet KUL ve Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emre BİÇER'in katılımları ve bilgilendirmesi ile gerçekleşen etkinlikte, TÜBİTAK tarafından destek verilen Proje türlerinin tamamının bilgilendirilmesi Projeler Ofisinde görev alan Öğr. Gör. Aslan AYDOĞDU ve Öğr. Gör. Ali ALTUNTEPE tarafından gerçekleştirildi. TÜBİTAK Projeleri olan Öğretim Üyelerinde sunum yaptığı etkinlikte, Projeleri başvurulabilmesi için gereken koşullar, proje oluşturulurken yapılması gereken aşamaları anlatıldığı etkinlikte, yürütülen projeler üzerindende örnekler verildi. TÜBİTAK ARDEB , BİDEB ve COST projeleri hakkında ayrıntılı bilgi paylaşımında bulunuldu.