Ufuk Avrupa Programı MSCA Alanı Bilgi Günü

26 Eylül 2024 tarihinde Galatasaray Üniversitesi'nde Ufuk Avrupa Marie S. Curie Alanı'na yönelik bir 'Bilgi Günü' düzenlenecektir. Avrupa Komisyonu'ndan bir uzmanın da katılımı öngörülen etkinlikte, MSCA alanında yer alan çağrılara yönelik genel bilgi verilmesi, katılımcıların sorularının yanıtlanması, bir başarı hikayesinin sunulması ve alanın Türkiye Ulusal İrtibat Noktalarının sağlamakta olduğu hizmetlere yönelik bilgi verilmesi planlanmaktadır. Bilgi Günü'nde ertesi iki gün (27-28 Eylül 2024) Galatasaray Üniversitesi'nde düzenlenecek olan "Araştırmacı Gecesi / Researchers' Night" programının kısa bir tanıtımının da yapılması planlanmaktadır. Katılım için kayıt mecburi olup, Ufuk Avrupa linkinden kayıt formuna ulaşılabilir. Etkinlik dili ingilizce olup, tercüme öngörülmemektedir. Konferans salonundaki yer kısıtı nedeniyle, katılımcı sayısı 180 ile sınırlı tutulmuştur. (Etkinliğe aracı ile katılım sağlamayı öngören katılımcılarımızın çok kısıtlı park yeri imkanı bulunduğunu göz önünde tutmaları önerilmektedir.) Etkinliğe yönelik tüm soru ve sorunlarınız için ncpmobility@tubitak.gov.tr adresi ile iletişime geçebilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi için Tıklayınız.
Programı incelemek için Tıklayınız.
Kayıt olmak için Tıklayınız.Â