2244 - Sanayi Doktora Programı Başvuruları Devam Ediyor !!!

2244-Sanayi Doktora Programının amacı, sanayide ihtiyaç duyulan doktora derecesine sahip nitelikli insan kaynağının üniversite-sanayi işbirliği ile yetiştirilmesi, sanayide doktoralı araştırmacı istihdamının teşvik edilmesi ve üniversite/araştırma altyapısı - sanayi işbirliğinin geliştirilmesidir. Sanayi  Doktora Programı kapsamında yapay zekadan, bilgi güvenliğine; biyoteknolojik ilaç teknolojilerinden, enerji depolama teknolojilerine; geniş bant teknolojilerinden, robotik, mekatronik ve otomasyona kadar pek çok alanda desteklenen doktora öğrencilerimize eğitimleri süresince burs desteği ve doktora mezuniyeti sonrası 36 aya kadar istihdam desteği sağlanmaktadır.

Son Başvuru Tarihi: 24 Kasım 2023 saat 17.30'a kadar başvurular yapılabilecektir.

Verilecek destek ücretini incelemek için tıklayınız.

Detaylı bilgi için  tıklayınız.

Başvuru yapmak için tıklayınız.